06 29 326 346

Elsősegély tanfolyam

Munkahelyi elsősegélynyújtás

Az 1993. évi XCIII. törvényben és a 3/2002. SzCsM-EüM rendeletben foglaltak értelmében  a munkahelyeken biztosítani kell a munkahelyi elsősegélynyújtás tárgyi, személyi és szervezési feltételeit.

Minden munkahelyen és műszakban a tevékenység és a munkafolyamatok veszélyességétől, illetve az ott dolgozók számától függően kialakított elsősegélynyújtó felszerelést vagy mentődobozt és a munkavállalók közül kiképzett, elsősegélynyújtásra kijelölt személy jelenlétét kell biztosítani.


Az elsősegélynyújtással megbízott munkatársak minimális száma
 

  • 6 - 50 munkavállaló foglalkoztatása esetén 1 fő;
  • 51 - 100 munkavállaló esetén 2 fő;
  • 101 - 200 munkavállaló esetén 3 fő;
  • 201 - 400 munkavállaló esetén 4 fő;
  • 401 munkavállaló felett 5 fő.
     

A fenti jogszabály azt is előírja továbbá, hogy az elsősegélynyújtók kijelöléséről, azok kiképzéséről, és továbbképzéséről, az oktatáshoz szükséges anyagok, eszközök biztosításáról saját költségére a munkáltató köteles gondoskodni.

Cégünk vállalja a képzések és továbbképzések megszervezését, lebonyolítását, az elvégzésről szóló dokumentum kiadását.

Ezek fél napos, 4 tanórából álló képzések meghatározott időpontokban 20-25 fős csoportokban. Lehetséges a képzés a telephelyen helyben történő megtartása is, megfelelő méretű terem biztosítása esetén, illetve amennyiben az adott munkahelyen a képzésben résztvevők száma eléri a 20 főt. (rendelkezünk a szükséges mobil oktatási segédeszközökkel). Az oktatáshoz szükséges anyagok és eszközök biztosítását átvállaljuk a munkáltatótól.

A tanfolyam számonkéréssel zárul, ami részben gyakorlati, részben írásos feladatlap formájában történik. Minden résztvevő névre szóló igazolást kap.

Az oktatást minden esetben főiskolai felsőfokú, mentőtiszti diplomával, elsősegély oktatói képesítéssel, megfelelő gyakorlattal rendelkező mentőtisztek végzik.

Ajánlatkérés

Kapcsolat

2230 Gyömrő Szent István út 55.
0629 326 346 ǀ 0630 427 05 20
info@medlifesolutions.hu

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok