06 29 326 346

Receptírás (küldés)

Partnereink munkavállalói számára igény esetén vállaljuk rendszeres, nem szakorvosi kezeléshez kötött, ambulánsan is felírható vényköteles gyógyszerek felírását.

Fontos tudni, hogy ami recept nélkül is elérhető, azt nem tudja az üzemorvos felírni. Illetve szakorvosi javaslathoz kötött gyógyszerek felírására kizárólag a beteg saját háziorvosa jogosult Továbbá fontos tudni, hogy folyamatos kontrollt, szakorvosi konzultációt, kezelést igénylő gyógyszereket nem írhatunk fel, illetve amit fel szabad írnunk, azokból jellemzően minimális kiszerelést tudunk, ami az ambuláns (sürgősségi) jelleget igazolja.

Mégis nagyon sokszor van segítségre egy-egy receptköteles fájdalom- vagy lázcsillapító, görcsoldó, néhány köhögéscsillapító avagy köptető, esetleg allergia elleni vagy fogamzásgátló, stb gyógyszer receptje, amihez amúgy csak körülményesebben tudnának hozzájutni.

A recepteket e-mailben történt kérés után kb 1 hetes átfutással tudjuk postázni, kizárólag szerződött partnereink munkavállalói részére, akik már átestek nálünk üzemorvosi vizsgálaton , így egészségi állapotukról,szedett gyógyszereikről,  gyógyszerérzékenységeikről átfogó képpel rendelkezünk. 

Ajánlatkérés

Kapcsolat

2230 Gyömrő Szent István út 55.
0629 326 346 ǀ 0630 427 05 20
info@medlifesolutions.hu

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok