06 29 326 346

Védőoltás beadás

Vállaljuk az oltásokkal kapcsolatos teljes körű ügyintézést, csoportos vagy egyéni oltóanyag beszerzéseket és beadásokat a megrendelő saját céghelyére kitelepülve. Az oltóanyag beadásán túl, az oltóanyag beszerzését is koordináljuk. A megfelelő oltás kiválasztásánál több gyártó termékét is bemutatjuk, megadva a választási lehetőséget ügyfeleink részére.

Bizonyos munkakörök esetében (például mezőgazdasági, élelmiszer-hulladékfeldolgozási vagy szennyvízkezelési, stb.) kötelező védőoltások beadását is vállaljuk az oltóanyagok beszerzésétől a beadáson át a tűk, veszélyes hulladék kezeléséig végig. Ilyen védőoltások leggyakrabban a hastífusz, hepatits A és/vagy B, kullancsencephalitis, Meningococcus vagy veszettség elleni oltás, vagy a tetanusz védőoltás.

De járványveszély időszakban igény esetén egyéb védőoltások, pl influenza oltások csoportos beadását is vállaljuk ügyfeleink telephelyén helyben is, akár.

A 18/1998. (VI. 3.) NM rendelet 9. §. (1) bekezdésének értelmében a munkáltató köteles a munkavállalók egészségét és biztonságát veszélyeztető biológiai kockázatokat, a munkahelyi expozíciót (veszélyeztetettséget) a külön jogszabályban [61/1999. (XII. 1.) EüM rendelet] foglaltaknak megfelelően felmérni. A megbetegedési veszély csökkentése érdekében – a munkáltatónak a foglalkoztatás feltételeként – biztosítania kell az adott veszélyeztetett munkakörben foglalkoztatott dolgozók védőoltását.

 

Ajánlatkérés

Kapcsolat

2230 Gyömrő Szent István út 55.
0629 326 346 ǀ 0630 427 05 20
info@medlifesolutions.hu

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok